недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 13

Фото: Сите патишта водат кон Борис Трајковски

VMRO-DPMNE OK KARPOS (6)

Последни вести

Граѓаните масовно продолжуваат да и даваат поддршка на Владата на Република Македонија. Општинскиот Комитет на чија територија се наоѓа и спортската арена „Борис Трајковски“, Карпош, се упати кон локацијата каде за 15-тина минути треба да започне трибината на ВМРО-ДПМНЕ.

Со развиорени знамиња, симпатизерите и членови на ВМРО-ДПМНЕ се упатија кон Борис Трајковски, еве како изгледа тоа:

VMRO-DPMNE OK KARPOS (4)

VMRO-DPMNE OK KARPOS (5)

VMRO-DPMNE OK KARPOS (7)

VMRO-DPMNE OK KARPOS (2)

VMRO-DPMNE OK KARPOS (3)

Најчитани вести