Македонија

ФОТО: Скопје од врвот на Водно

ФОТО: Скопје од врвот на Водно

Оваа фотографија најдобро покажува каква е состојбата со маглата во Скопје.

vodno1

Море од магла и смог ете така изгледа Скопје во моментов од врвот на Водно.

А вака е на врвот, сонце и чисто небо!