Свет

ФОТО: Слатко детенце кое ги смири руските и украинските војници

ФОТО: Слатко детенце кое ги смири руските и украинските војници

Детската љубов и детската игра не знаат за војни, закани и опасност. Ова мало момченце сакајќи да си поигра се прошета меѓу кордонот војници на Крим.

Несвесен за она што се случува околу него малечкиот го влече своето камионче зад грбот на руските војници.

15

Во средбата со рускиот специјалец делувало како и двајцата да се затекнати и помалку збунети…

djecak-pomirio-dvije-armije-2

По играта, се вратил во прегратките кај тато, овие фотографии станаа хит на социјалните мрежи.

djecak-pomirio-dvije-armije-3