Магазин

ФОТО: Слон се прошета низ улиците на Белград

ФОТО: Слон се прошета низ улиците на Белград

Низ улиците во Белград се појави еден огромен гостин. Како што се гледа на фотографиите, вчера попладне жителите на Белград можеа да го забележат огромниот слон кој се возеше на отворена приколка, врзана за автомобил.

slonnn_2

Српски „Курир“ пишува дека засега нема информации каде се упатил овој прилично голем гостин, ниту од каде дошол, па се претпоставува дека е член на циркус и дека за него оваа ситуација не е невообичаена.