Магазин

ФОТО: Слонот му ја украде камерата и си направи „селфи“

ФОТО: Слонот му ја украде камерата и си направи „селфи“

Слон му ја украде камерата на 22-годишен студент од Канада во Тајланд и си направил „селфи“.

 

-Слонот брзо ги изеде бананите кои беа во корпа и почна со сурлата да не допира барајќи уште храна. Не забележав кога ми ја украде камерата и случајно или намерно направи селфи. Слоновите се многу интелегентни и не знам дали можеби бил свесен што прави, вели студентот Кристијан.