Магазин

ФОТО: Смешната страна на кризата во Грција

ФОТО: Смешната страна на кризата во Грција
Меркел и Ципрас

Финансиската криза во Грција предизвика бурни реакции на социјалните мрежи. Голем број луѓе споделуваат обработени фотографии и карикатури со кои го искажаа своето мислење за кризата во Грција.

Погледнете дел од нив.

 

Педесет нијанси Грција
Педесет нијанси Грција
Меркел и Ципрас
Меркел и Ципрас
Референдумот во Грција
Референдумот во Грција
Ги сакам античките грчки рушевини... Тоа беше банка вчера...
Ги сакам античките грчки рушевини…<br />Тоа беше банка вчера…
Партенон на продажба...
Партенон на продажба…
smeshnata-strana-na-krizata-vo-grcija-7
Луѓе од Европа станете… Луѓето од Европа велат вратете се на работа
smeshnata-strana-na-krizata-vo-grcija-8
Учење на старите Грци: Дозволи му на оној што сака да го помести светот, прво сам да се помести… Ако кажат дека неможе да се пензионираш во 50-тите со надувана пензија, направи коктел!
Помош!
Помош!
Без коментар...
Без коментар…
Само Господ може да ја спаси Грција...
Само Господ може да ја спаси Грција…
Дали сте за МекГиро?
Дали сте за МекГиро?
Ципрас и Путин
Ципрас и Путин
novite znaminja na grcija
Нови знамиња на Грција: Грчкото знаме до денес… Грчкото знаме денес… Грчкото знаме на шпекулаторите (корупцијата, банките, златните момчиња и другите финансиски пирати)… Грчкото знаме на партиските политичари (секретари, демагози, жолтиот печат и другите петтоколнисти)