недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 18

(ФОТО) Смешни филмски грешки кои не сте ги забележале

DT7GW0 KATE WINSLET TITANIC (1997)

DT7GW0 KATE WINSLET TITANIC (1997)

Последни вести

Дури и најпознатите култни филмови може да имаат барем и по некоја грешкаеден гневен производство грешка. Ние се стави заедно со преглед на повеќе од една десетина од посмешно, куртоазни на филм грешки.

Еве неколку смешни филмски грешки…

 

 

 

 

Најчитани вести