Магазин

ФОТО: Смртта никогаш не била посекси!

ФОТО: Смртта никогаш не била посекси!

Нема ништо без добар маркетинг, велат од едно погребално претпријатие од Шабац.

Фирмите во Србија се трудат да бидат секогаш креативни на полето на маркетингот, некогаш тоа е и болно и мошне бизарно, но овој календар за 2015 година на погребалната фирма од Шабац сите ги оставил зачудени со својот изглед и дизајн, пишува порталот Шабац.

aaaaaa

Календарот изобилува со разголени и провокативни девојки кои позираат покрај ковчези.

Судејќи според коментарите, впечатоците се поделени: за едни идејата е бизарна, а според другите тоа е одличен маркетиншки потег.