петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Снег на Стража

На фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ беше објавена фотографија која покажува колку снег во моментов има на Стража.

ФОТО: „Ѕид на сообраќајниот срам“

ФОТО: „Ѕид на сообраќајниот срам“

Поврзани вести

На фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ беше објавена фотографија која покажува колку снег во моментов има на Стража.

Фотографијата е објавенаутрово околу 9 и 30 часот.

Најчитани вести