Македонија

Фото: Снег во Скопје

Фото: Снег во Скопје

Жителите на главниот град конечно се израдуваа на првите врнежи на снег.

Погледнете каква е ситуацијата во моментов во неколку населби во Скопје:

10872295_10205659525195587_334991816_n

10885533_10205333053155500_208895496776453359_n

10898162_10152393377356706_1560458043207262745_n

10893394_10205659525355591_821306089_n

unnamed