Македонија

ФОТО: Снежна виулица на Стража

ФОТО: Снежна виулица на Стража

Врнежи од снег од утринава создадоа снежна прекривка на коловозот на Стража. Снег вее и во моментов.

Поради обилноста на врнежите сообраќајот се одвива отежнато, а воведена е и забрана за движење на товарни возила на планинскиот премин Стража, како и на патот Маврово – Дебар.

ФОТО: Фејсбук