Крими хроника

ФОТО: Собраќајка пред Рамстор

ФОТО: Собраќајка пред Рамстор

Сообраќајка со речиси незначителна материјална штета се случи пред кусо време во близина на Рамстор.

Такси возило од марката Бе-Ем-Ве се судри со камион, миксер за бетон.

Оваа незгода беше доволна да се закочи сообраќајот во централното градско подрачје бидејќи беше блокирана цела лента во една насока.

soobrakajka223

Полицијата е на лице место и врши увид.

ФОТО: КУРИР