Македонија

ФОТО: Социјалните мрежи преполни со шеги на сметка на Заев

ФОТО: Социјалните мрежи преполни со шеги на сметка на Заев

По видео снимката објавена на ЈуТјуб со која лидерот на СДСМ жив беше фатен како бара мито од 200 илјади евра социјалните мрежи се преполни со шеги на сметка на Зоран Заев.

Тој во видеото прецизно дава насоки дека за работата која тој ќе ја заврши треба да му биде дадено мито, кое како што Заев сам кажува треба да биде уплатено кај неговиот брат Вице Заев.

2

3

4

 

5

Извор: Денешен.мк