Балкан

ФОТО: Сончање среде улица во Нови Сад

ФОТО: Сончање среде улица во Нови Сад

Две момчиња од Нови Сад решиле малку да се разонодат и да го искористат убавото време и тоа ни помалку ни повеќе, туку сончајќи се среде улица.