Магазин

ФОТО: Сопругата на Балашевиќ е вистинска бомба

ФОТО: Сопругата на Балашевиќ е вистинска бомба

Сопругата на легендарниот Ѓорѓе Балашевиќ, Оливера изгледа прекрасно и може да се каже дека годините ништо не и можат.

gjorgje

Таа оваа година полни 56 години, а малкумина би рекле дека таа чекори во шестата деценија од животот, судејќи по нејзиниот изглед.

olivera-balasevic-lepota

Оливера е мајка на три деца и нејзината тајна е во тоа што води здрав живот и многу спортува.