понеделник, 26 декември 2016  |  Вести денес: 8

ФОТО: Советниците на Град Скопје на терен во поплавените подрачја

sovet1

Поврзани вести

Советниците на Град Скопје на ВМРО-ДПМНЕ активни на терен во поплавените подрачја.

Тие на граѓаните од Стајковци им помогнаа во расчистување на дворовите, миење на мебелот а им однесеоа и хуманитарна помош.

sovet1

sovet2

sovet3

sovet4-640x480

Најчитани вести