Магазин

ФОТО: Создаде луксузен автомобил од пур пена!

ФОТО: Создаде луксузен автомобил од пур пена!

Литванец од старо возило марка „мерцедес бенз“ создаде луксузен автомобил само со помош на пур пена и го шокираше светот.

Погледнете како изгледал целиот процес…

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

k11

k12

k13

k15

k16

 ФОТО: Мотика