четврток, 25 мај 2017  |  Вести денес: 33

ФОТО: Спортскиот центар „Јане Сандански“ преполн

jane

Последни вести

Спортскиот центар, каде во секој момент се очекува да започне 16. Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, е преполн.

Свое обраќање на Конференцијата ќе имаат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и Претседателот на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова.

jane1

jane2

 

Најчитани вести