Магазин

ФОТО: Србин го чува коњот на балкон

ФОТО: Србин го чува коњот на балкон

Некои луѓе навистина премногу си ги сакаат своите миленичиња, а еден Србин го докажа тоа чувајќи го својот коњ на балконот од станот во кој живее.

Фотографијата стана хит на социјалните мрежи, а направена е во Земун.