петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 37

ФОТО: Средношколскиот пленум дел од насилните протести на СДСМ

Маските паднаа-На насилните протести на СДСМ присутни и средношколскиот пленум

gogi

Последни вести

Иако формално Средношколскиот пленум се оградува од сите други протести што не се поврзани со образование, нивни истакнати членови и лидери кои претходниот период даваа изјави како на пример, Ѓорѓи Ставриќ беа во први редови на протестите кои се одржаа на 5. мај пред Влада.
 
Интегрално Ви го пренесуваме соопштението дека се оградуваат од другите протести:
…“Имено, вториот протест, закажан за 20:00 пред Владата беше откажан од безбедносни причини. Згора на тоа, Средношколскиот пленум официјално се оградува од сите протести што не се директно поврзани со лошите реформи во образованието“.
gorgi1
Со ова паднаа маските и се докажа дека средношколскиот пленум е само продолжена рака на СДСМ и со ова се продолжува со злоупотреба на деца за политички потреби.

Најчитани вести