Магазин

ВИДЕО(+18): Порнографски фотки на српска водителка

ВИДЕО(+18): Порнографски фотки на српска водителка

Водителката на српската телевизијата „Б 92“, Софија Рајовиќ, претрпела многу непријатности откако во јанвоста се појавиле фотографии на кои таа е целосно гола, а сега поминува низ вистински пекол затоа што истите тие фотографија се најдоа и на една порно страница.

Софија пред неколку години се фотографирала гола за нејзината приватна архива, но откако станала позната во јавноста, тие фотографии стигнале до медиумите. Истите овие фотографии се појавија во форма на кус видео клип на една порнографска страница со наслов „Софија Рајовиќ – елитна проституција“.

Дали некој намерно ги искористил нејзините фотографии и ги поставил на споменатиот сајт, нема информации, но со сигурност таа повторно поминува низ вистинска агонија.

– Секако дека не сум ОК! Нема да давам никакви изјави, мојот адвокат ќе излезе со изјава по овој повод, рекла водителката за српскиот весник „Ало“.

Кога за прв пат се појавија фотографиите на кои позира гола, таа изјави дека се кае што воопшто се фотографирала.