Балкан

ФОТО: Српски министер се давеше во жива кал

ФОТО: Српски министер се давеше во жива кал

Српскиот министер за вонредни ситуации Велја Илиќ потонал во жива кал, за време на посетата на рудникот Столице.

Го спасиле работниците во рудникот и луѓето кои се нашле во негова близина.

2

-Незгодно чувство. Што повеќе мрдав се повеќе тонев. Да не беа тие луѓе да помогнат кој знае што ќе се случеше, изјавил Илиќ за спрските медиуми.