Магазин

(ФОТО) Српскиот водител Ивановиќ како од мајка роден

(ФОТО) Српскиот водител Ивановиќ како од мајка роден

Популарниот српски водител на ТВ Прва, и ова лето се соблече гол и со шешир позираше со пријателите.

Водителот пред три години првпат се сликаше со двајца пријатели во Пула, прекривајќи ги интимнните делови со шешир.