Македонија

ФОТО: Статус на скопјанка за полицијата ја освои Македонија

ФОТО: Статус на скопјанка за полицијата ја освои Македонија

Незадоволните граѓани преку протест го искажаа незадоволството од одлуката на Иванов, а некои од нив својот гнев го истурија врз припадниците на македонската полиција.

Наспроти оние кои кон македонската полиција се однесуваат со агресија има и граѓани кои ја искажаа својата благодарност кон безбедносните сили.

На социјалните мрежи осамна порака од скопјанка која ја искажува благодарноста до нашата полиција.

фејсбук