Магазин

ФОТО: Што имаше на роденденската трпеза на Стефан Ѓоковиќ

ФОТО: Што имаше на роденденската трпеза на Стефан Ѓоковиќ

Новак и Јелена Ѓоковиќ вчера го прославија првиот роденден на својот син Стефан.

Со оглед на тоа дека семејството Ѓоковиќ не сака да се експонира благодарејќи на своите приватни односи и настани, тие одлучиле роденденот на Стефан да помине без огромна фама.

Гордите родители својата среќа не можеа да ја сокријат, а на воодушевување на фановите открија мал дел од вчерашниот настан.

Како вистинска мајка, Јелена се потрудила за својот малечок да направи исклучиво здрави колачи и торти.

Таа со дел од шведската маса се пофали на својот Инстаграм профил, а покрај фотографијата остави и многу поучен и корисен коментар, како некој кој исклучително води сметка за здравиот живот.

torti

torti1