Магазин

ФОТО: Што правеше синот додека Северина се подготвуваше за свадба?

ФОТО: Што правеше синот додека Северина се подготвуваше за свадба?

Северина се привикнува на статусот мажена жена, но и понатаму објавува фотографии од венчавката, како се уште да не е подготвена да се откаже од својот момински живот.

Хрватската пејачка и српска снаа секојдневно поставува нови фотографии од венчавката. На Инстаграм постојано никнуваат нови емотивни Вучковиќ-Којиќ фотографии, кои се со задолжителен хатаг „Сакам што се сакаме“.

Овој пат Северина објави фотографија на која таа се подготвува за венчавката, додека нејзиниот син бара седи на подот и бара нешто под фотелјата.

-Секој со својата работа, напишала Северина под фотографијата.

severina1