Магазин

ФОТО: Што се случи со лицето на познатата актерка?

ФОТО: Што се случи со лицето на познатата актерка?

За поранешната сопруга на Антонио Бандерас веќе неколку пати се шпекулирало дека имала естетски операции на лицето.

melani-1

Актерката Мелани Грифит (58) беше фотографирана на улиците на Лос Анџелес и уште еднаш ги поттикна сомнежите дека имала голем број операции поради што престана да наликува на себе си.

melani-2

Мелани досега не признаваше дека имала некакви интервенции на лицето, но нема сомнеж дека постои некоја промена.

melani-3