Македонија

ФОТО: Стотина дежурни демонстранти на СОРОС го започнаа протестот пред СЈО

ФОТО: Стотина дежурни демонстранти на СОРОС го започнаа протестот пред СЈО
ФОТО: Плусинфо

Околу стотина воглавно дежурни демонстранти на СОРОС го започнаа протестот пред зградата на СЈО.

Тие  втор ден протестираат против одлуката на претседателот Ѓорѓе Иванов за помилување на политичари и нивни соработници кои се дел од нелегално прислушуваните разговори.