Македонија

ФОТО: Свлечиште однесе дел од патот кон Злетово

ФОТО: Свлечиште однесе дел од патот кон Злетово

Локалниот пат кој води до Злетово е тешко оштетен од свлечиште.

Се претпоставува дека оштетувањата на коловозот се предизвикани од обилните врнежи од дожд и од поплавите.

Еве во моментов како изгледа патот:

zletovo1A

zletovo2A

 

ФОТО: facebook.com