Магазин

ФОТО: Таа е новата Бонд девојка

ФОТО: Таа е новата Бонд девојка

Мексиканската актерка  Стефани Сигма ќе се појави во најновиот филм за Џејмс Бонд.

bonddd_2

Оваа 27-годишна девојка се придружи на екипата на филмот „Спектар“, новото продолжение на филмот за Џејмс Бонд. Стефани инаку е првата актерка од Мексико која ќе ја  толкува улогата на бонд девојка покрај актерките Моника Белучи и Ли Сејдоукс.