Магазин

ФОТО: Таа изгледа двојно помладо!

ФОТО: Таа изгледа двојно помладо!

Елен е жив доказ дека не се потребни операции и разни инјекции за да се чуствувате младо.

Повеќето луѓе сакаат да останат млади без оглед на годините. Многумина се подготвени да одат далеку во пластичната хирургија за да го одржат младешкиот изглед.


e1

Меѓутоа, оваа дама докажува дека не се потребни операции и разни инјекции за да се чуствувате младо.

Елен Ектор исто така сакала да биде вечно млада и ја открила својата тајна – вежбањето.

e2

Станала фитнес инструкторка и уште поважно, го сака тоа што го работи.

Нејзиниот Инстаграм профил е преполн со фотографии од вежбање. Често луѓето и приоѓаат со прашање колку години има? Колку Вие би и дале?

e3

Елен има 62 години!