Свет

ФОТО: Татко на неделата – Со четиригодишниот син на сноиубординг на Шар Планина!

ФОТО: Татко на неделата – Со четиригодишниот син на сноиубординг на Шар Планина!

Татко го зема 4 годишниот син на фрирајд бордање на тазе паднат снег и тоа на неприкосновената Шар Планина.

karas-57226

Порталот Карас4Траининг.ком објави неколку фотографии од фантастичниот ден. На крајот од денот – детето веднаш легна да спие и тоа во ратрак…

karas-57227

karas-57228