Магазин

ФОТО: Татко за пример, на неговиот син никогаш не му е досадно

ФОТО: Татко за пример, на неговиот син никогаш не му е досадно

На шестнаесетгодишниот Рејн Прајс никогаш не му е досадно со неговиот татко.

Секое утро таткото го испраќа синот на училиште облечен во разни маски.

Кога училишниот автобус ќе дојде да го земе Рејн за на часови, татко му се појавува во урнебесно издание.

Погледнете…

m1

m2

m3

m4

m5