петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

ФОТО: Теле во багажник на Југо!?

Кој не верува дека цело живо теле може да се спакува во багажник на Југо, нека ја погледне уште еднаш фотографијата.

tele-vo-jugo

Последни вести

Кој не верува дека цело живо теле може да се спакува во багажник на Југо, нека ја погледне уште еднаш фотографијата.

На социјалната мрежа Инстаграм се појави урнебесна фотографија од Лесковац, Србија, која сведочи дека со старото добро Југо може да се пренесе се’, па и цело теле!

Ова теле го собра во багажникот на Југо и се провози низ улиците на Лесковац.

Најчитани вести