Македонија

ФОТО: Тетоважа вредна колку луксузен автомобил

ФОТО: Тетоважа вредна колку луксузен автомобил

Тетоважата на задникот на британската пејачка Шерил Кол чини колку еден автомобил.

Нејзините обоаватели останале без зборови кога таа објавила фотографија од тетоважата на својот задник, кој е целиот прекриен со рози.

Во интервју пејачката рекла дека „Нико Хуртадо, кој ја изработил тетоважата, е исклучителен уметник, чија работа е вредна секое пени. Само ќе кажам дека цената беше во илјадници фунти и веројатно за тие пари би можело да се купи одличен автомобил“.