петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

ФОТО: Тетовци масовно излегоа на граѓанскиот собир на ГДОМ

Во Тетово граѓаните дадоа огромна поддршка на собирот на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) и побараа одржување на избори на 5 јуни.

tetovo-1

Поврзани вести

Во Тетово граѓаните дадоа огромна поддршка на собирот на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) и побараа одржување на избори на 5 јуни.

tetovo3

Со себе, слично како и во другите градови низ земјата каде се оддржуваа собири на ГДОМ, граѓаните носеа транспарент на кој беше напишано „За Македонија се работи“.

tetovo4

Инаку ГДОМ денеска одржува граѓански собири во 7 градови во Македонија.

tetovo3 tetovo2

Најчитани вести