Магазин

ФОТО: Тијана е повторно бремена?

ФОТО: Тијана е повторно бремена?

Популарната пејачка Тијана Дапчевиќ на неодамнешниот концерт во Белград, во чест на починатиот композитор Ѓорѓе Новковиќ, носеше тесен, црн, сатенски фустан, кој јасно го покажа заобленото стомаче и тоа само неколку месеци по нејзината изјава дека посакува повторно да стане мајка, пишува „Свет“.

1tij.jpg500

– Не пишувајте такво нешто! Стомак ’ко стомак. Ве молам, не објавувајте го тоа, јас сама ќе кажам кога ќе дојде време и ако дојде до тоа. Зошто не напишете нешто за новата песна што ја подготвувам – изјавила Тијана, обидувајќи се да ги скрие убавите вести.

Пејачката за време на настапот дури и го галеше мешето, така што сите присутни коментираа дека веројатно е бремена.