Магазин

ФОТО: Тијана се разголе за новиот спот

ФОТО: Тијана се разголе за новиот спот

Тијана Дапчевиќ, која веќе со години живее и работи во Белград се разголе за новиот спот за песната „Паранемија“ во кој ќе се појави во секси издание.

Видеоспотот е во режија на Дејан Миличевиќ, а ќе биде промовиран кон средината на јуни.