Македонија,Крими хроника

ФОТО: Трагите од крв сведочат за трагедијата во Аеродром

ФОТО: Трагите од крв сведочат за трагедијата во Аеродром

За двојното убиство и самоубиство кое се случи вчера во скопски Аеродром сведочат и трагите од крв.

По направениот увид вратата од станот на петтиот кат од зградата со број 44 на булеварот Авној е затворена и запечатена со пломба на полицијата, но и покрај чистењето во влезот се уште се видливи траги од крв.

2

Вчера околу 11 часот, 36 годишниот Игор ја застрелал 34 годишната Наташа и 31 годишната Билјана пред вратата на нивнот стан во скопски Аеродром.

ФОТО: Пресс24