Македонија

ФОТО: Трајановски му помага на погоденото население на терен во Инџиково

ФОТО: Трајановски му помага на погоденото население на терен во Инџиково

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски и терен е на терен во поплавените подрачја во скопско. Покрај координацијата за реонот за кој е задолжен, Трајановски активно се приклучи да им помогне на жителите од Инџиково во расчистување на дворовите и домовите кои беа погодени од силното невреме кое се случи во саботата попладне.

koce indzikovo

koce indzikovo1

koce indzikovo2

koce indzikovo3

koce indzikovo4