сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

ФОТО: Трајановски во Инџиково – водните пумпи пристигнаа

vodni-pumpi1-640x480

Поврзани вести

Дел од новите 1.000 водни пумпи кои се набавија за побрзо да му се помогне на поплавеното население утринава пристигнаа.

На терен во скопско Инџиково се наоѓа и градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски кој информира дека припадниците на АРМ ќе започнат со дистрибуција на водните пумпи. Освен во Инџиково пумпи ќе се достават до сите поплавени населби кои имаат потреба од истите.

vodni pumpi

vodni pumpi2

vodni pumpi3

Најчитани вести