Магазин

ФОТО: Тверкање во Македонија

ФОТО: Тверкање во Македонија

Македонија не заостанува многу зад „модата“ со тверкањето кој стана глобален тренд, особено кај младите.

Погледнете…

twerkpolice-300x220