Балкан

ФОТО/ВИДЕО: Ученици снимиле како директор орално задоволува професорка

ФОТО/ВИДЕО: Ученици снимиле како директор орално задоволува професорка

Голем сексуален скандал ја потресе јавноста во Словенија, но и низ целиот Балкан.

Ученици во едно средно училиште во Марибор со мобилен телефон снимиле како директорот орално ја задоволува професорката по математика.

Оралниот секс се случува во канцеларијата на директорот.

Снимката е објавена вчера, а веќе ги преплави социјалните мрежи. За гледање на видео записот кликнете ТУКА

НАПОМЕНА: ВИДЕОТО СОДРЖИ ЕКСПЛИЦИТНИ СЕКСУАЛНИ СЦЕНИ

slika1