Македонија,Крими хроника

Фото: УЈП го чешла Сарај

Фото: УЈП го чешла Сарај

Засилено полициско присусто вечерва во скопски Сарај, јавува Алмакос.

Полициски извори велат дека асистираат на Управата за јавни приходи при контрола во повеќе угостилески и трговски објекти во оваа скопска населба.

Според нашите инфорамции, инспкторите на УЈП детално ги проверуваат сите објекти во Сарај што предизивкало револт кај локалното население.

Screenshot_4

Сепак, присуството на полицијата не дозволило никакви проблеми.

Screenshot_1

Screenshot_2

УЈП во последните неколку денови засилено врши контроли на терен. Вчера слична акција УЈП имаше и во Чаир.