Магазин

Фото: Ума Турман непрепознатлива

Фото: Ума Турман непрепознатлива

Промените на лицето на Ума Турман не поминаа незабележано. Синооката русокоса се појави во сосема поинакво издание на премиерата на нејзината нова мини серија „The Slap on Monday” во Њујорк.

Може само ѓминката е таа која направила сите да помислиме дека Ума направила пластична операција, но она што е сигурно е дека не постои личност која не се свртел по неа на црвениот тепих.

Сетете се само кога пред неколку месеци Рене Зелвегер се појави со целосно променет личен опис, сега истото го направи и Ума, која изгледа подмладено, убаво и свежо.

uma-turman-glumica-foto-profimedia-1423556880-615585

uma-turman-glumica-foto-profimedia-1423557192-615588