Македонија

ФОТО: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ со хуманитарна акција за поплавените подрачја

ФОТО: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ со хуманитарна акција за поплавените подрачја

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ организираше хуманитарна акција за помош на жителите во поплавените подрачја во Македонија. Во акцијата беа собрани големи количества на флаширана вода и хигиенски средства – она што во моментот им е најпотребно на поплавените домаќинства.

1uz500 (1)

 

3uz500

 

фото: Курир