Магазин

ФОТО: Урнебесни грешки во кујната

ФОТО: Урнебесни грешки во кујната

Многу луѓе сакаат да експриментираат во кујната, да готват и да пробуваат нови специјалитети, но се сите  вешти во таа работа. Па, некогаш од заборавеност, некогаш зафатени на социјалните мрежи или од не знаење, се случуваат урнебесни грешки, посебно кога станува збор за ракување со кујнските апарати, најчесто шпоретот.

Па, погледнете ги овие интересни згоди и незгоди при готвењето, и запоменете, следен пак кога ќе го уклучите шпоретот, исклучете го компјутрот.

don't swipe 2 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 4 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 6 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 10 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 12 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 16 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 6 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 14 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 16 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 24 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 26 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 28 - https://www.facebook.com/different.solutions.page

don't swipe 30 - https://www.facebook.com/different.solutions.page