Магазин

ФОТО: Усните ги претвори во слатки ликови од цртани филмови

ФОТО: Усните ги претвори во слатки ликови од цртани филмови

Лора Џенкинсон, уметничка и шминкерка од Велика Британија ја искористила својата вештина и решила со шминка да ги нацрта ликовите на „Дизни“ на своите усни.

Резултатот е навистина интересен. Погледнете…

a

a1

a2

a4

a5

a6

a7

a8

a9