четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 50

ФОТО: Ужасна глетка – дух пливаше со семејството

duh

Последни вести

Џеси Лу е жената од фотографијата која тврди дека додека пливале во потокот биле само тие пет и не памети никакво мистериозно дете.

-Бевме само ние тројца тој ден. Двајца возрасни беа во водата, а двајца на брегот. Едно лице не фотографираше со мобилен телефон. Двајца ИТ експерти ја испитуваа фотографијата. Во моментот додека се фотографиравме немаше ништо меѓу нас, рече Џеси Лу.

Таа изјави дека едно од девојчињата тој ден имало проблем со пливањето. Некои од коментаторите на Фејсбук каде е закачена фотографијата напишале дека можеби станува збор за девојче кое се удавило во тој поток во 1915 година.

Тие ја приложиле и фотографијата од локалните весници на кои се наоѓа веста за смртта на малечката Дорин О`Саливен.

Најчитани вести