Магазин

ФОТО: Вака денес би изгледале Мерилин Монро и Џон Вејн

ФОТО: Вака денес би изгледале Мерилин Монро и Џон Вејн

Тимот на Design Crowd покажа како би изгледале денес најголемите ѕвезди во Холивуд во 20. век.

Тоа го сториле на креативен начин, па во нивната верзија се најдоа и Мерилин Монро, Џон Вејн, Одри Хепберн, Џејмс Дин, Елвис Присли…

Погледнете…

5 - Copy

1 - Copy

2 - Copy

3 - Copy

4 - Copy

6

7

8